Indoor Cycling. ("Spinning")

De uitdaging voor de beginner, de gevorderde of professionele fietser. Een training geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud, getraind of minder getraind. Je bepaalt je eigen weerstand. Als je kunt fietsen, kun je meedoen. De muziek zorgt ervoor dat je wordt gemotiveerd en gestimuleerd.

Het is allemaal hetzelfde. "Spinning" is een geregistreerde naam. Die mocht Body Language voeren toen we nog fietsen van een ander merk hadden. Met de fietsen daarna kwam de naam "Group Cycling".

Bij de huidige fietsen hoort "Indoor Cycling".

De les wordt ondertussen steeds leuker.....

 

Total Body Workout

Het trainen van kracht-uithoudingsvermogen op muziek. Een soort muzikale fitness dus. Er wordt getraind met losse gewichten, Steps, en "losse oefeningen". Je traint met weinig gewicht en doet veel herhalingen. Het accent ligt op duurkracht en vetverbranding. Deze les is makkelijk te volgen, maar gaat wel met stapjes op muziek. Enige vorm van ritmegevoel en coördinatie is vereist. Met name geschikt voor diegenen die in een training de nadruk willen leggen op het verstevigen ("shapen") van de spieren van het gehele lichaam.

 

Body Awareness

Body Awareness is gericht op Body & Mind, waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele Yoga, Tai-Chi en meditatie. Bij Body Awareness draait alles om het verbeteren van je houding, lenigheid, statische kracht, coördinatie en evenwicht. Body Awareness is geschikt voor iedereen.

 

The Gladiator Workouts

Een combinatie van functional fitness en groepstraining. Het resultaat: een high intensity groepstraining gebaseerd op circuittraining. Zorgvuldig ontworpen om zowel kracht als uithoudingsvermogen te trainen.

In plaats van uren bezig te moeten zijn, korte en intensieve workouts die het lichaam steeds weer verrassen.

Perfecte les als je af wilt vallen, je grenzen wilt verleggen of gewoon optimaal wilt presteren in minimale tijd.

Geschikt voor iedereen. Ongeacht geslacht, leeftijd of fitheidsniveau.

 

Fifty Fit

Een les bestaande uit een warming-up, low-impact aerobics en verschillende evenwicht- en spierversterkende oefeningen. Een gevarieerde, verantwoorde en vooral veilige training die dient tot het verbeteren en in stand houden van de grondmotorische eigenschappen. Natuurlijk ben je ook welkom als je nog geen vijftig bent!

 

Total Body Workout Pump

Een intensieve groepsles waarbij gebruik gemaakt wordt van losse gewichten waarmee veel herhalingen worden gemaakt. Deze les zonder pasjes is gericht op kracht-uithoudingsvermogen en geschikt voor mannen en vrouwen.

 

Tabata

Een korte, 30 minuten, intensieve "high impact interval training". Geen choreografie, simpele oefeningen en enorm intensief. Ideaal als je weinig tijd hebt of als je in korte tijd maximaal wilt presteren.

Copyrights Body Language B.V. 2011