Prijzen

 

Abonnement

Body Language heeft twee abonnementen:

 

Fitness € 37,00 per maand
Fitness 2.0 € 43,50 per maand
Inschrijfgeld € 20,-
Proefles € 7,50
Losse training € 15,-
Cadeaubon naar keuze
Fitness jaar € 399,00
Fitness 2.0 jaar € 475,00

 

Fitness en Fitness 2.0 zijn beide inclusief alle eventuele lessen. Fitness 2.0 is bovendien inclusief gebruik van het eGym-circuit.

Prijzen kunnen altijd wijzigen, maar conform de overeenkomst met Body Language worden prijswijzigingen minimaal 6 weken van te voren aangekondigd en de opzegtermijn is de rest van de maand plus een maand.

Beide abonnementen zijn per maand opzegbaar. Storneer niet te snel. Overleg eerst even. Storneren is vreselijk lastig (voor ons) en bedenk: Body Language heeft het best wel langdurig bestaan niet te danken aan onbetrouwbaarheid op het gebied van financiën.

 

Wij hebben ook jaarcontracten van 1 januari tot en met 31 december. Fitness voor € 399 per jaar en Fitness 2.0 voor € 475 per jaar. Deze jaarcontracten lopen niet automatisch door. Je moet dus elk jaar opnieuw aangeven of je per jaar of per maand wilt betalen en een jaarbetaling moet je altijd zelf overmaken.

 

Het feit dat een jaarcontract bij Body Language niet op elk moment afgesloten kan worden heeft een reden. Wij vinden dat je over een jaarcontract even na moet denken. Body Language zit niet te wachten op teleurgestelde klanten die na twee mannden tot de conclusie komen dat fitness "het" toch niet is en dan 10 maanden voor niks betaald blijken te hebben. Daar wordt niemand blij van tenslotte.


Het lidmaatschap kan opgezegd worden met een opzegtermijn van een maand. Opzeggen kan per email. Je krijgt dan een bevestiging van je opzegging. Omdat zelfs mail soms wordt verstuurd zonder aan te komen: laat het ons weten als je geen bevestiging hebt ontvangen. Bij Body Language lopen alle abonnementen gelijk met de kalendermaanden. Het maakt niet uit op welke dag je lidmaatschap begint. Als je opzegt betaal je de rest van de lopende maand plus een maand opzeg. Lulligste voorbeeld: je zegt op op de tweede van de maand. Dan betaal je tot de laatste dag van de maand erna. Houdt daar rekening mee. Wij zijn altijd superduidelijk, maar ook strikt in de leer. Niet leuk misschien, maar wel duidelijk: bij betalingsproblemen krijg je een melding per email, eventueel per post die ik zelf door de bus doe, en daarna gaat de vordering naar een incassobureau.

 

(Prijswijzigingen en voorwaarden voorbehouden).

Copyrights Body Language B.V. 2011